Late work and dinner

Nu ligger jag nedbäddad i sängen. Blev klar ungefär halv tio (som väntat) och då stod maten färdig på bordet, jag har börjar försöka äta mer vegetariskt, målet är att skippa kycklingen och fisken helt men jag tänkte starta med att äta vegetariskt åtminstone fyra-fem dagar i veckan. Idag blev det halloumi, sallad och vego-kebab från anamma (sjuuuukt gott). Eftersom Paul har levt med vegansk kost (hemma) i 10 år så vill han äta vitt kött ALLA dagar i veckan, det har liksom varit enklast att laga bara en maträtt men nu har jag kommit till den punkt att jag inte ens tycker det smakar särskilt gott.. jag slutade trots allt med rött kött när jag gick i åttan, så man blir lite trött på kyckling. Så nu jäklar!!


Hörrni, nu är det dags att däcka, jobbar 6-15 imorgon (8-dagars maraton) och sen är jag ledig på fredag.. ska bli så skönt! Kommer jobba mellan 50-60 timmar i veckan fram till semestern. Hard work forever pays.

Today's mood

Idag då? Robinson har inte hört av sig så jag lever depplivet. Finns ingenting jag vill göra i denna värld förutom det ultimata äventyret. Paul börjar prata om att plugga. Alla tjatar om att skaffa barn (F U gör det själv!!!) önskar folk kunde bara SLUTA och mind their own business. I helgen ska vi nog ta oss i kragen och komma fram till vad vi ska göra på den där semestern vi fått.. jag vill helst bara ha en vecka, palla slösa två veckor mitt i sommarn. Blä! Aja.. känner mig lite less, märks det?


Om en halvtimme kommer min första kund, kör till halv tio ikväll. 

Slutet av juni?

En vecka sen jag skrev sist.. dagarna går ut på att jobba jobba jobba napa jobba jobba äta middag sova. Sjukt omotiverad till livet så då är det bara grotta ner sig i jobb. Har dock hunnit träffa lite familj. På midsommar (efter jobbet) åkte vi hem och bakade tårta innan vi stack iväg till Pamela och kusinerna för mys. Fantastiskt. I lördags (efter jobbet) drog vi hem till Tottcam och barnen för en seeeen kväll med god mat, lite dans, bakande och bästa sällskapet! 


Nya veckan startade med jobb, fransande och middag hos Pauls päron. Tisdag jobb och sen världarnas powernap innan jag gick ut och sprang. Ska fan ta tag i min rygg och mitt fett nu..