Lediga dagen levererar INTE

Hello.. it's me.. Hej hej bloggen. Idag har jag varit LEDIG. Försökte sova så länge jag bara kunde men det gick sådär, dom har börjat bygga lägenheter en bit bort så det ekar rejält mellan husen här på gården. Kul att leva med det i ett och ett halvt år. BLÄ. Idag har jag plockat, diskat, tvättat och jobbat lite på datorn. När jag var hungrig fick jag rota riktigt ordentligt i skåpet efter nått ätbart, hittade en påse våffelmix som jag stekte. Inte så gott som det låter. Hade bara den där äckliga sylten som vi gömt längst bak i kylskåpet och Paul hade sparat typ 1 dl mjölk.

Igår var det samma sak, var klar med min sista kund strax innan sju och Paul var ute och käkade hamburgare med sina polare.. ingen Paul - ingen lagad mat. Fick trycka i mig gamla pepparkakor och brända popcorn till middag. Mums.

Det här blev visst ett matinlägg. Hehe. I brist på annat kan man ju alltid prata om mat, eller vädret. Vädret som levererade på min första lediga dag på tio dagar. Okej. Snart är det slut på det roliga! Har en påfyllning klockan sex sen ska jag försöka få Paul att fatta att han ska göra tacos.. har inte ätit det på evigheter.UPDATE: Robinson har fortfarande inte ringt.. livet går utför, sakta men säkert.