Om trötthet hade ett ansikte

Jag är helt mördad! Är ruggigt trött trots en och en halv timmes sovmorgon.. körde hårt på jobbet och landade här i sängen för 40 minuter sen, håller på att boka upp massa jobb, det är kritiskt läge näst nästa vecka eftersom vi drar på semester.. alla vill göra precis innan. Logiskt.

//

Hej hej! Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt innan det är dags för middag framför lyxfällan.. har kommit på hur man spelar in på tivo så nu kan jag spara lite tid genom att slippa alla dom där jäkla reklamerna. Timesaver deluuuuxx. Men det är så det är.

Är lite smått blessed den här veckan dock, hade helt hittat på i mitt huvud att jag skulle ha några franskunder men jag har liksom inte en enda! 6 dagars jobb på coop är rena rama semestern. Idag när vi slutade (var på facklig kurs), så stack vi till farsans jobb och hämtade lastbilen för att åka och hämta våran efterlängtade fotölj som ÄNTLIGEN kommit.. tror vi beställde den i slutet av januari. Herregud Mio. En fotölj! Men men, när vi lastat av den här hemma drog vi ner massa skräp, kartonger och våra gamla resårbottnar till lastbilen för att köra tillbaka till firman och kasta allting (och lämna bilen givetvis). Sååå himla skönt att bli av med dom där sängarna..

Okej, nu blir det en liten bit lax och ris! Vi hörs imorgon, kör 8-17 och sen en helt ledig kväll! Kanske borde satsa på att hålla mig vaken en hel harry potter film! Igår gick hemlighetens kammare men i vanlig ordning så däckade jag just när dom skulle möta ni-vet-vem.. hahah story of my life.

2017.03.28

Hello peeps! Vad händer? Jag har precis slagit mig ner framför datorn med ett glas cola och lite riskakor. Idag har vi fixat som tusan! Jobbade 6-12 sen var det full rulle hem för att skruva ihop byrån, sätta upp sänglamporna plus att sätta upp en rullgardin som bara legat i förrådet i flera veckor. Nu börjar det verkligen likna nått i sovrummet! Äntligen känns det inte som en kall liten knarkarkvart. Saknas lite snygga lådor över garderoberna, taklampa och tavlor. Men det får vänta tills vi kommer hem från resan.. tror jag. Eller jo, det får vänta, måste hålla i pengarna nu!

Älskar att jag och Paul har blivit bättre på att äta frukt. Speciellt apelsiner som är sååååå goda såhär års. Och om några veckor sitter vi på en strand och käkar färsk frukt varje dag.. längtar efter solmogen mango och saftig ananas.