Sista maj

Tjenare gänget! Onsdag idag. Gah. Redan. Men varje dag är sig lik, jobb, strul på jobb, ännu mer jobb, hem, jobb, somna för sent. Repeat. Är fruktansvärt trött varje morgon.. motivationen är inte tillbaka ännu men ändå kör jag på dag ut och dag in. 7 dagar den här veckan. Kommer upp i 60 timmar. Hard work forever pays.. 


Efter att Amanda och jag bytt dag (skulle gjort fransar idag men hennes lilla håller på att få tänder så vi ska köra på fredag istället) så bestämde jag och Paul oss för att ta en snabb nap och sen sticka hem till tvillingsyster dit även efterlängtade Fammo och Faffa skulle på middag. Lilla Italiens grymma kycklingsallad, glass och muffins. Kom hem vid ungefär åtta.. har legat i sängen och.... nätshoppat. Fy! Får mina små anfall ibland, alltid i perioder. Har så mycket kläder men känner att ingenting passar mig. Men vafan, nått måste jag ju få unna mig eftersom jag sliter arslet av mig. Kan ändå spara riktigt bra varje månad! Alltid prio ett. Spara. Sträva. Spara lite till.

Btw! Hur snygga är inte mina naglar?! En av de bästa omgångarna jag har gjort! Är kär! Längden, formen, färgen.. ALLT!

Lite tid på landet

Igår efter jobbet bytte vi bil med Nicki och Freddie (lyckades få med oss väldigt dyrbart lass - i form av Mila och Devs). Körde upp till landet där det vankades hamburgare och badtunna.. dessvärre var fribajsaren Devin först i tunnan så innan jag hann bada så flöt det omkring lite korvar. Fick bli bastu som plan B. Helt okej det med! 


Idag har vi solat, sparkat boll, planterat buskar och slappat. Åkte hem på eftermiddagen så vi var hemma i Tyresö vid halv sex. Då satte jag omedelbart igång med att göra mina naglar, hade tänkt göra det nästa vecka men jag hade lyckats slå i två av naglarna så det blev släpp. Skönt att det är klart iaf.. brukar ha svårt att hitta tiden. Nu ska vi sova! Jobb 7-16 imorgon. Godnatt!

Jobb, grillning och letande

Ikväll efter jobb 6-15 och sen ett nytt set så drog vi till Nicki och Freddie för lite grillning. Tyvärr började det ju regna men det var gött ändå! Vi halv nio var vi vid lillasyster Paulines lägenhetsområde och ropade på hennes försvunna katt.. letade i kanske en och en halv timme innan vi var tvungna att avrunda, nästan precis när vi kom hem ringde dom och berättade att de hittat lilla Drutten! Lyckan! 

Imorgon efter jobbet sticker vi till landet och sover tills på lördag, jobbar igen på söndag men det ska bli kul att åka upp och träffa päronen, vi ska ta med oss två ungar dessutom. Nej nu är det dags att sova efter en riktigt hektisk dag. Natti!