Från soffan

(null)
(null)
(null)
Heyyy peeps. Ligger här på..(dam daaam daaaaam) soffan. Här har jag legat i två dagar. Så jävla sugit. Hade sååååå många kunder den här veckan som jag behöver skjuta upp och det suger så sjukt hårt. 

Trodde verkligen det här med ryggskott var så last year. Att jag skulle klara mig fram till operationen.. men icke! Det kom smygandes vid nio-tio igår på jobbet, la mig på soffan för jag trodde inte skiten var ’fullbordad’ utan att det var en vanlig varning (som så många gånger förr) men det gick hela vägen. Hade glömt bort hur förjävligt det var, sa till kollegorna ’vi ses imorgon!’. Pfffttt. Inte en chans. Mina smärtstillande hjälper mig inte längre så smärtan är konstant. Som ett bälte runt hela magen, höfterna och ner i benen och ljumskarna. 

Det här suger. 

2016ALLTSÅ ETT ÅR SEN. Gick som vanligt tillbaka i bloggen för att kolla hur läget var förra året vid samma tid. För prick ett år sen såg hela Stockholm ut som ovan. Jag var mitt uppe i min utbildning till nagelterapeut. Jag skulle precis göra mitt slutprov i fransar, jag bytte tillbaka till älskade bagis OCH vi höll på att sälja lägenheten. Gah. Det var crazyyyy times. Känns som att vi bott här en evighet men för någon dag sen kom jag på att vi ska få pynta våran första gemensamma lägenhet tillsammans! Mihih. Ska nog se till att få tjuvstarta lite.. Och vet ni vad det bästa är?! Jag fick presentkort på Åhlens av hötorgsbruttorna så nu har jag en sån jäkla god anledning till att köpa nya juldekorationer!! ♥