2017.11.28

Tjenare! Ännu en vecka har gått i detta lilla liv man har. Fullt upptagen med att ha ryggskott. Nu är det dock över, tar fortfarande smärtstillande för att kunna göra fransar, på torsdag går jag tillbaka till jobbet och kör! Chefen var tveksam men jag får göra det jag kan. Resten av livet då? Förra veckan låg jag mest på soffan och kollade på dokumentärer, hade den obligatoriska onsdagen med Jeanne och Harry Potter, i torsdags var det tjejkväll med bästa Camilla, middag ute hos henne och familjen på fredagen.. när alla andra fuskade på monopol....... i lördags gjorde jag fransar på Pauline och sen hängde jag med Camilla större delen av dagen vi var på ittala outlet och svängde förbi Sickla. I söndagsmorse kom frans-Amanda hit och vi gjorde fransar på varandra sen var det dags för dop för lilla Viggo. Igår åkte jag hem till Camilla (femte dagen i rad. Helt jäkla fantastiskt!!♥) efter min sista kund. Vi gled ner i spabadet med en fet godispåse, där satt vi i kanske en och en halv timme, strax efter tio åkte jag hem till min kära.

Idag har jag pysslat här hemma, har verkligen varit sjukt uttråkad den här veckan, har passat på att installera nya "vitrinskåpet", det är såååå fint. Har dock inte fyllt det helt, måste vila mellan varven. Idag är första dagen utan morfin så nu tar jag det jävligt lugnt. Men trots det så gick jag ner och hämtade julgranen och ställde in lite grejer i vårat förråd.

Imorgon kommer Jeanne hit, onsdagar har verkligen blivit våran heliga dag. Jag tar inga kunder utan hela lilla familjen (hahah jag jeanne och paul) lagar middag och sitter länge och bara umgås. Familjekväll. Innan det kollar vi alltid på HP, tar en nap, äter tonvis med snask. Nej nu ska jag laga middag, Paul är snart klar på gymmet! Hörs!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Från soffan

(null)
(null)
(null)
Heyyy peeps. Ligger här på..(dam daaam daaaaam) soffan. Här har jag legat i två dagar. Så jävla sugit. Hade sååååå många kunder den här veckan som jag behöver skjuta upp och det suger så sjukt hårt. 

Trodde verkligen det här med ryggskott var så last year. Att jag skulle klara mig fram till operationen.. men icke! Det kom smygandes vid nio-tio igår på jobbet, la mig på soffan för jag trodde inte skiten var ’fullbordad’ utan att det var en vanlig varning (som så många gånger förr) men det gick hela vägen. Hade glömt bort hur förjävligt det var, sa till kollegorna ’vi ses imorgon!’. Pfffttt. Inte en chans. Mina smärtstillande hjälper mig inte längre så smärtan är konstant. Som ett bälte runt hela magen, höfterna och ner i benen och ljumskarna. 

Det här suger.