Vecka nummer fyrtiofem

Tjena tjena tjena. Mina fingrar typ brinner! Har pluggat nonstop nu sen klockan fyra. Har knappat ihop min del fyra av projektarbetet och det är så kul!! Har prov nästa vecka dock.. det ska inte alls bli lika kul. När jag får hitta på egna idéer så kan jag spinna på hur mycket som helst men när det handlar om att sätta sig ner på utsatt tid och svara på tråkiga frågor som man kan kopiera från boken så är jag inte lika briljant. Usch. Det är tråkigt. Har tur att vi gör det här projektarbetet genom hela kursen, det är nog den som kommer hålla mig flytande.. hahah.

Nu var det åter igen ett tag sen jag skrev. Jag har liksom saker för mig hela tiden. Känner aldrig att jag har tiden eller orken att börja skriva.. Men nu är jag här och har massa att skriva om! Måste bara bli bättre på att ta bilder om dagarna, förut var jag GRYM på att dokumentera men nu har jag min lilla mobilstressthing. Jag har jättesvårt att liksom göra klart saker på mobilen. Framför allt konversationer (gäller med ALLA). Jag kan låta bli att läsa ett sms eller ett meddelande för att jag känner mig för typ.. ?stressad? för att hitta på ett svar. SÅ jäkla sjukt. Jag fattar ingenting..

Men men. Förra veckan var det massa kalas så den här veckan är lugnare. Mest plugg, lite fransar, coopjobb som gäller. Förutom igår! Jag och Jeanne hade matchat in våran lediga dag så vi kunde hänga hela dagen! Vi mötes i gullmars och sen stack vi in till TC för Jeanne skulle vaccinera sig (mihihihih) och sen skulle jag tjacka nya piercingar. Vi råkade visst shoppa lite också. Och ta hål i öronen.. som små 16-åringar. Hahah så kul! På vägen hem handlade vi till middagen (tacos delux) och massa godsaker som vi smockade i oss framför HP och fången från Azkaban. Jeanne somnade dock mitt i filmen så jag pausade och tog mig också en nap. Med lite påfylld energi så kollade vi klart filmen innan vi började laga middag. Skjutsade hem stumpan vid tio, jag och Paul somnade vid elva, halv tolv.

(null)