Yet another week

Hej hej allihopa! Har startat denna morgon med lite plugg, lite mejlande till hotell och sen lite skruvande/limmande. Fick ett superbra lim av totte igår som jag ska limma upp de måttbeställda speglarna med. Har skruvat ner de fyra luckorna (på badrumsskåpet) och skruvat ihop dom två och två så det blir två långa skåp, limma limma limma och trycka dit spegeln, tyvärr var jag lite rookie med limmet så det räckte bara till ena skåpet så får nog åka till bauhaus imorgon. Annars sitter jag och uppdaterar och säkerhetskopierar mina gamla och nya telefon.. Hämtade ut 8an i tisdags men liksom aldrig kommit till skott.

Igår var det jobb och sen kalas för Annie hemma hos Pamsan och gänget. Kom dit lite senare eftersom jag slutade 17 men vi stannade sent, minns inte riktigt när jag somnade men det var någon gång vid tolv. Så mysigt att träffa hela familjen igen, känns som en evighet sen.

(null)

(null)

2017.10.15

Hello peeeeeeps. Har precis skickat in mitt projektarbete och en uppgift till företagsekonomin, sitter här lite halvt äcklig eftersom jag prompt skulle svettas igenom en liten storhandling och sen steka lite i solariumet. Jag vet. Im bad. MEN, jag röker inte och dricker yyyyyyttterst sällan så jag känner mig helt okej med att fejka brännan typ fyra gånger om året. Sådeså.

Ikväll blir det softa och laga middag tillsammans med grabben, fast nu kom jag på att han ska plugga.. så jag ska väl typ.. titta på tv. Har lite mejl som jag måste skicka iväg till andra sidan jorden. Jag och Jeanne längtar VARJE dag.

MINA MÄNNISKOR ♥