About life

Hellooooo snart sista oktober. Jag har varit såååå dålig.. men jag hann med 67 timmar jobb förra veckan (tummen upp). Igår var min 3e lediga dag i oktober och den firade jag och Jeanne med att göra fransar, kolla på två HP-filmer, äta tacos och kolla på videos från mina och Pauls resor ♥ Bästa dagen. Har helt ärligt aldrig kollat på Harry Potter med någon som är lika besatt som jag. LOVE IT.

Ja, jag har egentligen inte så mycket att skriva om. Dagen har bjudit på jobb (äntligen fick jag till att inte jobba över en enda timme) så jag slutade 12, drog till banken för att lösa mitt liv, har liksom levt utan bankid OCH dosa i en vecka.. efter det var jag tvungen att ringa försäkringskassan för dom har fortfarande inte betalat ut min sjukpenning från i AUGUSTI. Hello. Handlar om några tusen så vafaaaan. Efter det käkade jag resterna från tacosen igår. Iväg coh hämta Paul för att langa in däcken i bilen från hans föräldrar, fika, skjuta lite puck och sen hem för en nap. Skönaste napen ever. Nu har vi suttit och pluggat i två timmar, har gjort klart förra veckans (oups) två uppgifter samt den här veckans.. bara projektarbetet som ska in igen.. gah.. det får bli senare i veckan.

Imorgon ska vi förresten hämta nya pärlan... mihih. Kommer sakna NUJ men tror vi överlever med nya golfen. Ska bli så kul! MEN. Jag typ fejkar min glädje över att hämta bilen för allt jag kan tänka på är onsdag. Onsdag. Onsdag onsdag onsdag. Kom igen tiden liksom..