When tacos is life

Ännu en beskedslös dag. Idag har jag fransat lite på förmiddagen, dammsugit hela lägenheten..det blir så snuskigt dammigt här. Tog även en runda på balkongen, slängde alla döda växter som inte klarar den tropiska värmen fixa till lite. Våran balkong är såååå omysig just nu. Efter det kom Paul hem med massa varuprover till mig. Och choklad. Vid fem, halv sex åkte vi till ältafamilje för att passa ungarna när päronen skulle på föräldramöte. Vi åt godaste tacosen och sen lekte vi järnet. Nu är man slut.. har tagit en skön dusch och Paul har rullat till gymmet.. frågan är om man ska vänta uppe till halv elva eller om jag helt enkelt ska gå och lägga mig.

Imorgon väntar jobb 6-12 och sen hem för att plugga innan jag har franskund på kvällen. Dock väldigt lugnt med fransar den här veckan.. nästa vecka är KAOS. Men det är ganska skönt att man har många inbokade samma dag istället för att sprida ut dom som jag gjorde back in the days.

En trasig rygg

Alltså ni förstår nog inte min frustration. Igår ringde jag till vårdcentralen för att boka tid angående mitt svar från magnetröntgen. Räknade med att det skulle komma på onsdag men när hon sa i luren att hon hade fått svaret så blir man ju bara ledsen. Hon har svaret men kan inte ge mig det. Svaret måste jag få av en läkare och "just nu är det många doktorer som är sjuka". Vilket betyder att jag är lågt prioriterad i listan av patienter.. jag inväntar ett telefonsamtal eller ett brev men hon visste inte om jag ens skulle kunna få ett svar den här veckan. ETT TELEFONSAMTAL. Kan någon bara ta sig tio minuter och ringa mig. Fan man blir ju sjuk av att vänta. "Jag förstår att du vill ha ditt svar så fort som möjlig.. MEN".. Jag har väntat i mer än ett år på att få göra en röntgen. Jag har haft problem i tre år. Kan någon bara säga om dom hittat nått eller inte, bara det är allt jag behöver veta. Om de inte hittat nått vet jag inte vad jag ska ta mig till.. då ger jag upp. Har testat allt, träffat alla.

Blir ännu en kväll i ovisshet och ångest av att dom inte har hittat nått. Det är just nu det värsta beskedet jag kan få och det är självklart det jag är iställd på, vill inte få upp hoppet även fast jag fick en kicka av att äntligen få göra en magnetröntgen men nu är jag tillbaka på ruta ett. Orkar inte ens hoppas på att det ska lösa sig.