TRAVELLING WITH DJI SPARK

Godmorgon! Klev upp för en timme sen (om man räknar bort tiden jag skjutsade Paul imorse) för att göra mig redo att åka till jobbet. Igår tog jag Dukoral som är ett drickvaccin. Tror jag åkte på flera biverkningar. Kände mig konstig hela dagen, kunde inte äta och magen bubblade. Kallsvettades. Frossa. Jeanne var också på jobbet och kom på att det var förmodligen vaccinets fel och när jag kollade biverkningar kunde jag checka av halva listan. Idag är allting som vanligt igen.

Jobbar 11-20 sen hem och umgås lite med min karl. Var och hämtade ut min fina lilla drönare i onsdags men har inte ens hunnit testa den ännu. Känns återigen som att dagarna är för korta. Vi är liksom igång vid fem och kommer inte till ro förens elva. Och då menar jag non stop saker att göra. Hemmet och vi själva är alltid sista prio så nu ser det ut som ett bombnedslag här hemma och jag ska inte ens försöka beskriva hur mina naglar ser ut.. har inte tränat på typ två veckor heller.. men det är mest för att jag varit halvsjuk. Imorse när jag tog nässpray sprutade blodet ur näsan.. Det har nog blivit lite för mycket av den saken.. hehe. 6 dagar kvar sen har jag all tid i världen att få mig själv att må bra och koppla av. Plus att jag kommer ha all tid i världen med mina favoritpersoner.

(null)
(null)
Köpte en DJI spark, kostade runt 6k, den är amatörvänlig (hej hej). Känns som en sjukt bra första drönare och dessutom i en bra prisklass för den kvalitén. Men anledningen varför jag valde juste den var för dess storlek, den är perfekt resestorlek.
 

11 dagar

Peeps. Då var man här igen! Som vanligt jobb idag och sen kuta till tunnelbanan för att hinna till min tid hos Therese på Nown. Hade helt glömt bort att jag skulle klippa mig så imorse när en kund avbokade sin tid hos mig senare i veckan såg jag i bibeln att det var idag! Gah! Haha tur att jag såg det annars hade jag SÅÅÅÅ missat det. Fick klippa en hel del för håret var slitet som tusan i topparna. Himla skönt att vara nyfriserad, speciellt innan semestern.
 
Känns som att dagarna den senaste veckan gått i snigelfart. Kanske för att jag räknar ner timmarna. Nästa vecka får jag ta panikpackningen och alla andra grejer i sista minuten. Nej hörni! Snart kommer dagens kund och sen blir det wook tillsammans med grabben.