Senapsgult

Hello!! Tänkte bara slänga upp ett inlägg och säga att jag lever! Har varit en bra vecka, mindre bra med ryggen dock men det är som det är. Fem veckor kvar sen behöver jag inte jobba på två månader. Idag var det jobb 11-20 sen hem och äta burgare med Paul för att sen springa över en snabbis till Fammo med fiberhavregryn! Älskade älskade. 

Nu snarkar Paul så sött här bredvid och jag ska också försöka somna. Imorgon blir det samma tråkiga långa pass (utan Jeanne är det nästan oumbärligt.. men sjukt bra pengar.. man kan tydligen inte få allt i livet). Godnatt världen. 

(null)
Fullkomligt ÄLSKAR min nya tröja från H&M. Har varit sugen på nått i den här färgen länge men aldrig vågat.. 

//

Hej folket! Ännu en vecka har gått i detta hektiska liv. Den här har dessutom varit förskräckligt tråkig. Förutom onsdagens korta dejt med Jeanne och kvällens häng hos Fammo och Faffa förstås. 

Nästa vecka bjuder på sååååå mkt mer!! Jobb fem dagar plus lite fransar men utöver det så blir det bubblande hos Camilla på tisdag efter sista kunden, onsdag blir den obligatoriska dagen med Jeanne (då vi även ska boka sista på resan!), torsdag kommer Camilla hit för middag och fransar, på fredag är det dejt med Madde (förhoppningsvis på Maestro i skanstull). Helgen är dock lugnare då jag jobbar sent båda dagarna.. Nu är det dags att försöka sova. Tredje dagen utan Nocco. Vi försöker få till det här med sömnen.. siktar på att gå till sängs klockan 22. Godnatt <3

(null)
(null)
Maddafakka vad jag vill bo i fina byxdressar och en trevlig bränna. Blonde dayzzz i Kuala Lumpur 2016.

Asien och Nya Zeeland update

Hej ni som hänger kvar. Har haft två riktigt dåliga dagar så jag tänker skriva ett inlägg om resan istället för det verkliga livet just nu. För det är inte underhållande. Inte alls.

Okej. Så vart är vi? Vi har bokat fjorton av femton flyg. Vi har bokat nio av elva hotell så vi är snart klara. Vi har räknat ut snittet på hur mycket alla hotell har kostat oss och för de 30 dagar som vi kommer bo på hotell så ligger snittet på 337kr per person. SÅ BRA. Vi kommer bo himla fint och skönt med bra standard! LÄNGTAR.

Wow nu har jag skrivit på det här inlägget i kanske en timme. Har försökt hitta bilder från alla ställen, jisses vad bilder man sitter på. Min passport på 1 tb är nästan proppad med bilder, och fler ska det bli! Här nedan ser ni hur planen ser ut med undantag för två nätter (inte sammanhängande) som vi kommer checka in på hotellet på Kuala Lumpurs flygplats. Perfekt för våra långa mellanlandningar. Att bara hinna duscha och borsta tänderna är så underbart. Den 1a april kommer vi flyga från KL till Auckland med en mellanlandning i Australienska Gold Coast. Så den 2a april landar vi på eftermiddagen så vi kommer förmodligen sova en natt på hotell och sedan bo i bil från den 3e till den 24e då flyget lyfter mot BKK och den 26e hem till Stockholm. Vi har inte planerat rutten än så det är lite kvar att boka (båt, färja osv). Nästa vecka har vi satt en limit, då ska allting vara klart! 42 låååånga dagar kvar. 6 veckor idag.

BANGKOK. 4e mars till 6e mars. Där kommer vi bo på Berkely Hotel. Fantastiska rum och ännu bättre läge mitt i smeten.
SINGAPORE. 6e mars till den 8e mars. Här bor vi på Grand Pacifica. Väldigt bra läge! Och svar ja. Vi ska åka Singapore Flyer och den här gången bara måste jag få ta en drink (alkoholfri såklart!) uppe på Marina Bay Sands.
KUALA LUMPUR. 8e till 9e mars. Här blir det bara en natt men allt vi vill göra finns på gångavstånd. Bland annat Petronas Towers där vi ska upp, jag för min tredje gång. Bor på Impiana där jag och Paul bodde 2016.
BORNEO. Mitt hjärtats plats. Den finaste platsen med det mest hemska ödet. Jag är så tacksam att jag har kunnat besöka Borneo så pass många gånger och att jag återigen ska tillbaka. Den här gången ska jag dock ÄNTLIGEN få uppleva Turtle Island då dom har öppnat upp turer dit!! 300.000 sköldpaddsägg läggs om året på denna lilla ö, hoppas på att få se några ägg kläckas. Vi kommer stanna en natt på Sepilok Jungle Resort och en natt på ön. Hoppas Jeanne blir lika kär som jag. Kär i en plats som inte kommer finnas kvar. Alltid när folk frågar om tips när det kommer till Asien så rekommenderar jag Sandakan ♥ Vi kommer befinna oss i Borneo från den 9e mars till den 11e mars.
FILIPPINERNA. Mitt home away from home. Känslan av att känna sig precis som hemma på andra sidan världen. Vi kommer som vanligt bo på Coco Grove där vi kommer få träffa fantastiska Jeje och Loyd. Vi kommer stanna från den 12 mars till den 27e mars vilket blir våran längsta "stay" hittills på ön.
MALAYSIA. Lang tengah får besök av oss i några dagar, den 28e mars till den 1 april kommer vi snorkla loss på paradisön. Cliffjumping och kayaking blir det också.