Mitt hjärtats plats

Nästa tripp gick till Finland, den 12e tog jag och Paul flyget tidigt på morgonen från Arlanda till Helsingfors där en hyrbil väntade på oss. Det tar ungefär 40 minuter att flyga och sen 1,5 h att köra till Ekenäs från huvudstaden. När vi kom fram fick vi fint välkomnande från kusiner och släkt. Ältafamiljen var också där! Långhelgen var hundra procent fantastisk. Vi hann åka förbi Pölko där vi bodde varje sommar när vi var yngre, jag plockade blommor vid favoritbadet Krokby till gammelfammo och gammelfaffa. Kändes bra att besöka kyrkogården, det var nästan ett år sen Vera gick bort och hela släkten stod samlade vid deras gravsten.. Älskade Vera och Yngve. Vi gjorde även ett besök till Hangö där vi kollade på båtar, "njöt" av värmen, åt grym lunch och badade i havet.

Är otroligt tacksam för min fina släkt i Finland alltid välkomnar oss med öppna armar och att vi får bo på Björkudden där vi spenderat så mycket tid som unga. Drömplatsen. Paul vart lika förälskad av vårat smultronställe som jag redan är. Precis när vi satt oss i bilen och lämnat huset så längtade vi båda tillbaka och det känns redan som en evighet till nästa sommar.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Mallorca

Det har som sagt blivit en hel del resande den här månaden.. Jag och Jeanne invigde startade Juli i Spanien. Vi drog till Mallorca (Alcudia) mellan den 1a och 7e. Solade som galningar, promenderade, åt fantastiskt god mat på Roma och kollade fotboll varje kväll. Bästa resesällskapet. Det är så jäkla skönt att man kan ligga på stranden med någon man tycker om och bara vara helt tyst. Sköta sitt egna på ett sätt, inget tvång på att snacka och underhålla. Jag lyssnade på poddar och Jeanne läste sina böcker - match made in heaven. Vi två ♥

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Livet på landet för en dag

Goddagens! Nu har jag varit ledig i en månad från allt som har med bloggande att göra. Har ni saknat mina uppdateringar? Jag förstår inte varför jag inte skrivit.. älskar att kunna gå tillbaka i arkivet och kolla läget vad man har gjort med livet. Skärpning. Jag vet.

Kan starta lite med hur vi ligger till i vardagen. Jag började jobba på halvtid förra måndagen och det har gått bra, några motgångar men för det mesta har det gått som på räls. Ska göra ett rygginlägg senare. Förutom jobb och fransar så försöker vi klämma in så många "minisemestrar" och utflykter som möjligt. Igår när jag slutade klockan 10 så åkte vi till landet för att hänga lite med familjen. Åkte till badbrottet och senare på dagen vidare till en pool som ligger i närheten av huset. Jag solade bara medan alla andra badade. Mila har förvandlats till en sjöjungfru, simmar och hoppar på djupt vatten. Simma UNDER vattnet är där hon briljerar totalt.. kanske blir en dykare av den lilla fisken. Jag ska bannemej vara där när hon gör sitt första dyk, det lovar jag!

(null)
(null)
(null)
(null)