FRÅN KAOS

Tjenare. Hoppas ni förstår hur min motivation till att blogga är just nu.. försöker hitta på roliga saker att skriva om så here we go.

Eftersom jag inte hanterar det här med att vara hemma så bra så underhåller jag mig med att drömma och planera framtida ändringar i lägenheten. Vi har hunnit göra om förrådet och i måndags började jag med sovrummet. Målade två stycken väggar i en mörkgrå färg, det blev så himla tjusigt och MYSIGT. Innan har vi haft helt vitt.. har även köpt hem nya tavlor som vi ska ha över sängen sen när vi köpt en ny, förhoppningsvis kan vi ta beslutet och beställa den nya sängen redan i helgen. Vi har inte brytt oss så mycket om sovrummet innan men nu känner jag att det är dags att göra det lite mer.. oss. Ni kommer få se bilder sen när det är klart så nu får ni nöja er med bilderna från förrådet.

Såhär blev förrådet. Drog ut ALLT och satte in nya garderober från ikea. Det vart så himla tjusigt och fräscht. Ena garderoben (längst in) fick bli utan dörr, med alla våra säsongsjackor och Paul skjortor, den i mitten fick hyllplan där vi har verktyg, målargrejer, saker till köket osv. Garderoben längst till höger blev såklart städskåp. Alla garderober är 50 bredd så vi var tvugna att bända upp en list för att dom skulle passa PERFEKT. Så nöjda!
Angelica Wåhlin

Spännande att få lite omgjort :)