We are here

Helloooo! Hälsningar från Bangkok! De senaste dygnen har varit såååå långa. Eller ja.. det beror nog på tidsskillnaden. Som ni vet var flyget försenat tre timmar. Det var boarding 17.40 ungefär och vi lyfte nästan en timme senare. Det var nån snubbe som satt på redan bakom oss så påstod att vi fått dom platserna han bokat och betalat extra för. Haha så jävla fail att vi hade bokat dom fyra månader innan honom. Men han ställde till en scen mot dom stackars flygvärdinnorna.. tillslut hämtade dom en bad ass som sa: antingen får du sitta nån annanstans eller så kan jag boka om dig till nästa flyg. BOOOM. Vi hade en bra flygresa förutom att maten var ett skämt och att det var ISKALLT. Aldrig varit med om liknande. Men men, en film senare och sen sömn. Landade 10.15 lokal tid och var framme på hotellet vid 13.30, incheckningen var klockan 15 så vi gick ut på stan och kollade i affärer på Central World. Helt gigantiskt. 

På vägen tillbaka köpte vi färsk och torkad mango. Sjukt gött. När vi kom till hotellet blev det långdusch och sen däckade vi båda i ca en och en halv timme. Sen roomservice och två filmer.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Känns lite konstigt utan Paul men det funkar. Bra att sakna varandra lite.. tror han har det tråkigare än mig dessutom. Plus att jag har en del av honom med mig i Jeanne. Förresten. Hon blev lika förälskad som jag blev första gången av det här livet. Imorgon blir det en heldag här i Bangkok och på tisdag flyger vi vidare mot Singapore.. godnatt <3