Home sweet (and boring) home

Hej Sverige. Har befunnit mig på hemmaplan i ungefär en vecka nu. En lååååång vecka. Det kliar i fingrarna och att boka en ny flygbiljett lockar.. MEN.. Nästa resa blir att fixa ryggen. Och förhoppningsvis Robinson. Skickade in min ansökan för någon dag sen och jag väntar med spänning. Det är de absolut sista jag tänker på varje kväll innan det är dags att sova.. i drömmarna är jag också där och jag vaknar på morgonen efter en hel natts äventyr. JAG VILL. Jag är besatt. Om dom bara vill träffa mig så kommer dom förstå! Okej inlägget skulle inte riktigt handla om min besatthet över att komma med i Robinson så vi fortsätter.

Tiden här hemma har gått i snigelfart som sagt. Jobbade från i fredags tills igår och nu är jag ledig en vecka som det ser ut just nu (om jag kan hålla mig). Var på sjukhuset i måndags och träffade min sjukgymnast som kommer vara där när jag opererat mig. Hon var väldigt trevlig och vi klickade bra vilket är skönt eftersom hon kommer se mig i mitt värsta skick. Hon uppmanade mig att inte dra på mig något ryggskott eller anstränga ryggen mer för då kan operationen bli inställd. Jag ska vara i mitt allra bästa skick.. därav den tidiga sjukskrivningen. Så nu ska jag bara mygla omkring här hemma.. känns katastrofalt segt att vara hemma när jag är frisk och kry. Men som sjukgymnasten sa - det är dags att prioritera dig själv.

Annars har vi varit och firat valborg med brasa och ballonger med Ältafamiljen. Satfläsk vad kallt det var. Men det är kul för barnen. Vi var även iväg hos dom på middag igårkväll. Som jag har saknat dom små liven. Körde också ut en sväng till Camilla och gänget i lördags innan jobbet, där var det också full rulle! ♥ ♥ ♥

(null)
(null)
(null)
chanel

heeeej haallååå blogga någon gång <3333 /// tjej som är starved on blogginlägg från coola katten Linneloni