2018.09.30

Hej vänner och familj. Befinner mig i ett slags vakum i livet känns det som.. när jag försöker blogga så kommer det liksom inte någonting även fast det ska vara så enkelt som att lägga upp några bilder och faktiskt bara skriva vad man håller på med. Kanske vill ha mer mening med inläggen, i dont know. Borde skriva mer strunt. För min egen skull, det är ju så kul att gå tillbaka i bloggen och kolla vad man gjort. Så idag börjar vi med allt nonsens igen.

Den här helgen vart en stoooooor fail. Fredagen startade dock fantastiskt med en liten shoppingrunda med Jeanne. Köpte livets jacka, båda två. Vi matchar i livet vi två. När klockan närmade sig fyra åkte jag och lämnade henne hemma hos sig medan jag plockade upp Paul från jobbet. Helgens uppdrag - plocka svamp och mysa på landet. Visade sig att mamma och pappa inte ens var hemma men min ena storasyster var där och abonnerade hela stället. Besvikenheten.. Allt jag ville göra den här helgen var att åka dit, njuta av naturen, bada badtunna, göra brasa och äta äppelpaj. Men men. Det slutade med att jag och Paul åt pizza och käkade godis. Inte lika mysigt. Nu är vi inne på improvisering. Helgen är nu helt obokad och onödig. Gillar INTE. Vi sov till tio och sen började velandet, vad ska vi göra, hur ska vi göra osv osv osv osv osv osv. Slutade med att vi storstädade hela lägenheten, satt och stirrade på soffan fram tills halv åtta då vi åkte mot gullmars för att fira en kollega. God middag på olearys innan vi drog till en annan bowlinghall (jag tittar som vanligt bara på). Kom hem vid halv ett, satte oss på soffan och kollade shutter island tills Paul somnade som en liten gris.

Idag har jag legat på soffan nonstop. Fy vad hemskt. Gjorde dock fransar på bobo men mer än så har det inte blivit. Bakade iof en paj som jag inte ätit ännu. Kanske bara ska sova så nästa vecka kan börja. Längtar efter att få komma ifrån lägenheten. På tisdag efter jobbet åker vi upp till mamma och pappa eftersom vi är lediga på onsdag.

(null)
(null)